Lewmar

Lewmar luiken - kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Lewmar luiken worden van hoogwaardige grondstoffen gemaakt en hebben een uniek afdichtsysteem, waardoor ze absoluut waterdicht zijn. Ze worden aan strenge tests onderworpen en zijn eenvoudig te monteren. De luiken zijn te openen tot een hoek van 95°, van binnen of van buiten.

Low Profile luiken

Het design van de Low Profile luiken heeft zachte lijnen. Kleinere ventilatieluiken zijn geschikt voor verschillende inbouw plaatsen op zeilschepen. De grotere luiken kunnen op kleinere jachten als voordekluik gebruikt worden.

Medium Profile luiken

Met een dikker acrylaat biedt het medium profile luik een betere stevigheid. Het lijkt qua uiterlijk wat op het Low Pofile luik. Dit product is zeer geschikt als voordekluik voor grotere zeegaande jachten.

Ocean luiken

Het Ocean luik heeft een klassieke styling en een robuuste constructie en biedt perfecte bescherming tegen de elementen. Ocean luiken van Lewmar zijn op duizenden boten over de hele wereld gemonteerd.

Flush 3G luiken

Deze range luiken hebben een moderne uitstraling en zijn volledig flush met het dek te installeren, mits de dek constructie hierop is aangepast. De Flush 3G luiken bieden verbeterde fabricage technieken en een zeer sterk getint acrylaat paneel. Volledig uitwisselbaar met de flush 2G modellen.

Voor meer gedetailleerde info wilt kunt u kijken op de website van lewmar: www.lewmar.com.
Meer informatie:
Info Lewmar Luiken
Lankhorst Taselaar | Komeet 13 | 8448 CG | Heerenveen (industrieterrein IBF)