Nieuws

Vestiging Sneek 14-08 tm 20-08 gesloten

vrijdag 11 augustus 2017

Wegens omstandigheden is onze vestiging in Sneek gesloten van 14 t/m 20 augustus. Wij adviseren u om uw bestellingen te plaatsen via onze bestelsite www.ltpro.nl of rechtstreeks via ons hoofdkantoor in Lelystad, e-mail sales@lankhorst-taselaar.nl of telefoonnummer 0320-274611. Wij danken u voor uw begrip.

Beveilig uw boot en motor

dinsdag 27 juni 2017

Al 10 boten en 35 buitenboordmotoren gestolen - GrootSneek.nl 02-06-2014
Zes buitenboordmotoren gestolen op de Kaag - Leidsch Dagblad 16-05-2014
Buitenboordmotoren uit Joure gestolen -Marrennijs.nl 15-04-2014

Geef het dievengilde geen kan
s. Wij bieden een compleet assortiment sloten voor een optimale beveiliging van uw kostbare bezit. Kijk op: http://www.talamexopblaasboten.nl/accessories/sloten

Gratis Delta Anker bij VX Ankerlier

maandag 22 mei 2017

NOG TOT 15 MEI:

Een fantastische actie van Lewmar en Lankhorst Taselaar. Koop nu een VX ankerlier en ontvang gratis* een origineel Delta Anker! Klik op de afbeelding voor alle actie informatie en vraag er naar bij uw watersport speciaalzaak.

 

Gratis Delta Anker bij VX Ankerlier

dinsdag 25 april 2017

NOG TOT 15 MEI:

Een fantastische actie van Lewmar en Lankhorst Taselaar. Koop nu een VX ankerlier en ontvang gratis* een origineel Delta Anker! Klik op de afbeelding voor alle actie informatie en vraag er naar bij uw watersport speciaalzaak.

 

Openingstijden per 1 april 2017

maandag 27 maart 2017

Met ingang van 1 april worden de openingstijden van Lankhorst Taselaar weer aangepast naar het zomerseizoen. Onze medewerkers zijn tot 1 september op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur. Dit betekent ook dat bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst worden, de volgende werkdag geleverd worden (mits voorradig en afleveradres in Nederland).

 

De Cash & Carry in Sneek is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur, dinsdagavond koopavond tot 21.00 uur.

 

HISWA 8 t/m 12 maart

donderdag 2 maart 2017

Van woensdag 8 t/m zondag 12 maart vindt de HISWA plaats in RAI Amsterdam. Of je nu een nieuwe opblaasboot, onderdelen of accessoires wilt kopen voor je zeil- of motorjacht of kennis wilt maken met funsports, Lankhorst Taselaar biedt op de HISWA iedere watersportliefhebber wat wils. Bezoek Lankhorst Taselaar op stand 07.508 op het grootste watersportevenement van Nederland en verbreed je horizon.

 

Lewmar Lieren Upgrade Actie

dinsdag 14 februari 2017

Upgrade uw manuele EVO of Ocean self-tailing lier naar elektrisch en ontvang 30% korting!!
 
Upgrade set vanaf € 1695,-*
 
Update uw handbediende lier naar naar elektrisch met de Evo® / Ocean upgrade kit.
Deze set bevat alle onderdelen om uw bestaande lier om te bouwen naar elektrisch.
 
De set bestaat uit:powerdrive-overbrenging,motorgearbox,relais(E of ELS), zekeringautomaat en dekschakelaar.
Mogelijk voor alle Lewmar self-tailing lieren vanaf 1992
 
* Aanbieding geldig van 21/01/2017 tot 15/04/2017
* In de getoonde actieprijs (EVO 40 E) is de 30% korting reeds verrekend
 
Vraag uw Lewmar dealer naar de mogelijkheden! 
Ga via de 'Verkooppunten zoeker' op onze homepage naar uw dichtsbijzijnde Lewmar-dealer.
 
 

Lankhorst Taselaar op Boot Düsseldorf

woensdag 18 januari 2017

Van 21 t/m 29 januari is het weer tijd voor Boot Düsseldorf. Dan zwaaien de deuren van de Messe weer open voor de vele tienduizenden bezoekers die de beurs jaarlijks trekt. Uiteraard presenteren Lankhorst Taselaar/Lankhorst Hohorst zich ook op Boot Düsseldorf. Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand. U vindt ons in Hal 10Stand A58. U bent van harte welkom!

 

Catalogus 2017-2018

woensdag 18 januari 2017

Onze nieuwe catalogus is uit! Met maar liefst 632 pagina's is deze editie weer dikker en completer. Wilt u de nieuwe catalogus downloaden? Klik dan hier 

 

Bedrijfssluiting Lelystad tijdens feestdagen

maandag 19 december 2016

Het hoofdkantoor en centraal magazijn van Lankhorst Taselaar in Lelystad zijn van 27 december 2016 tot en met 1 januari 2017 gesloten. Vanaf 2 januari staan wij weer voor u klaar. Directie en medewerkers van Lankhorst Taselaar BV in Lelystad en Sneek en Lankhorst Hohorst GmbH in Rheine (Dld) wensen u fijne Kerstdagen en een voortvarend 2017.

Bedrijfssluiting Sneek tijdens feestdagen

maandag 19 december 2016

De vestiging van Lankhorst Taselaar in Sneek is van 19 december 2016 t/m 1 januari 2017 gesloten. Vanaf 2 januari staan Roel en Riemie weer voor u klaar.

Verhuizing

dinsdag 25 oktober 2016

Lankhorst Taselaar en Besto verhuizen naar Heerenveen 


We zijn uit ons jasje gegroeid en daarmee zijn we toe aan een volgende mooie stap: Lankhorst Taselaar en Besto gaan per januari 2018 verhuizen naar het Internationaal Bedrijvenpark Friesland (IBF) te Heerenveen.

In de afgelopen jaren hebben we met Lankhorst Taselaar en Besto  een mooie groei doorgemaakt. Sinds de verzelfstandiging van Lankhorst Taselaar in 2012 en de overname van Bestolux in 2014, is er hard gewerkt aan het verder verbeteren van onze voorraadpositie en dienstverlening. Met het distribueren van een groot aantal A-merken, ons huismerk Talamex, de koop van Besto Redding en een partnership met een Chinese opblaasboot- en SUP-fabriek, maar vooral dankzij uw support staat er een solide basis voor  de toekomst.

Onlangs is Besto al verhuisd naar Lelystad, waarmee een belangrijke eerste stap is gezet richting de integratie van beide organisaties. De innovatieve kracht van de Besto-organisatie blijft ongemoeid, maar kan voor alle overige zaken nu gebruik maken van de organisatie van  Lankhorst Taselaar. En dat werkt een stuk sneller als je met elkaar in hetzelfde pand zit. Grootste uitdaging voor de integratie is echter ons (te kleine) pand.

Daarnaast weten diegenen die al wel eens bij ons in Lelystad zijn geweest  dat de bestaande locatie gedateerd is. Bij de koop van Lankhorst Taselaar hebben we bewust een huurovereenkomst afgesloten aangezien we ook toen al wel de wens hadden om een keer te verhuizen naar een pand die meer up-to-date is.  En we zijn er ook best wel trots op dat het moment nu daar is!

De uiteindelijke keuze voor de gemeente Heerenveen heeft onder andere te maken met onze vestiging in Sneek. De huidige vestiging van de Cash & Carry in Sneek voorziet in een behoefte van onze Friese klanten voor snelle levering van producten. Met de keuze voor het IBF is er een prima ontsluiting op de snelwegen om een afhaalfunctie voor producten te kunnen borgen. Daarnaast biedt Heerenveen ons een prima ondernemersklimaat en woont al een groot gedeelte van ons personeel in Friesland. Ten aanzien van het personeel zijn we ook erg verheugd met de reacties van onze medewerkers die niet al in Friesland wonen. Allen hebben aangegeven met ons mee te willen verhuizen! De vestiging in Rheine, waar Lankhorst Hohorst haar verkoopkantoor heeft gevestigd, blijft ongemoeid.
 

Met deze verhuizing hebben wij de mogelijkheid een faciliteit te bouwen waar de logistieke processen verder up-to-date kunnen worden gemaakt. Met een grotere automatiseringsgraad wordt niet alleen efficiënter gewerkt, maar zal ook de kwaliteitsstandaard verder toenemen. En bovenal, we hebben weer de ruimte om al onze producten op te slaan en verder te investeren in onze voorraadpositie. Wij denken dat dit ook een noodzakelijke stap is om ook in de toekomst voor u onze dienstverlening op peil te kunnen houden.

We zullen u vanzelfsprekend op de hoogte houden van de  vorderingen. Tijdens de METS kunnen we u wellicht al iets meer laten zien. 
 

 

ACTIE: 30% korting op Lewmar stuurwielen

vrijdag 22 juli 2016

De met leder omklede stuurwielen zijn de perfecte oplossing om meer ruimte te creëren in de kuip zonder dat het stuurwiel afgenomen hoeft te worden. In een handomdraai is de kuip makkelijk toegankelijk te maken. Deze stuurwielen passen op nagenoeg alle Lewmar, whitlock, Jefa stuursystemen.
 
Nu met 30% korting!
 
Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt en tot uiterlijk 30-08-2016. Vraag uw watersport-speciaalzaak naar de voorwaarden.
 
 
 
 
 

ACTIE: 30% korting op Lewmar stuurwielen

vrijdag 22 juli 2016

De met leder omklede stuurwielen zijn de perfecte oplossing om meer ruimte te creëren in de kuip zonder dat het stuurwiel afgenomen hoeft te worden. In een handomdraai is de kuip makkelijk toegankelijk te maken. Deze stuurwielen passen op nagenoeg alle Lewmar, whitlock, Jefa stuursystemen.
 
Nu met 30% korting!
 
Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt en tot uiterlijk 30-08-2016. Vraag uw watersport-speciaalzaak naar de voorwaarden.
 
 
 
 
 

Voor € 100,- gratis accessoires bij aanschaf Talamex Highline

dinsdag 21 juni 2016

NIEUW: Highline Console RIB HLR290

woensdag 20 januari 2016

Nieuw in ons assortiment opblaasboten is de Talamex Highline RIB HLR290. Deze console rib is een luxe uitgevoerde rib van 290cm lang met 4 vaste zitplaatsen en een stuurconsole. Dankzij de vaste polyester bodem is de boot zeer wendbaar, snel, sterk en stabiel. De meest luxe boot uit de Talamex Highline range: synoniem voor het ultieme genieten op het water. Kijk op http://www.talamexopblaasboten.nl/highline/console-rib-hlr/  voor meer informatie

Talamex Aqualine en Silverline op Boot Düsseldorf

woensdag 20 januari 2016

Na de introductie voor de vakhandel op de METS presenteren wij op Boot Düsseldorf onze nieuwe modellen Talamex Aqualine en Talamex Silverline aan het grote publiek. Kom langs in Hal 10, Stand A58 en maak kennis met deze nieuwe Talamex Inflatables.

 

De Aqualine karakteriseert zich als een kwalitatief goede boot met een basic uitrusting waardoor de range nog scherper is geprijsd als de Comfortline boten. De messcherpe prijzen zullen de verkoop zeker stimuleren en maken de Talamex range van boten nog interessanter. De boten zijn verkrijgbaar met een latten- of luchtbodem variërend van 200 tot 300cm.
De Silverline RIB’s zijn robuuste en sterke boten maar door de aluminium romp toch zeer licht van gewicht. De RIB’s onderscheiden zich door de uitmuntende vaareigenschappen. Al onze RIB’s zijn voorzien van een bowlocker en vlakke vloer. De RIB’s zijn licht van gewicht, duurzaam en hoogwaardig afgewerkt.
 
 
 

Gelukkig nieuwjaar

maandag 4 januari 2016

Directie en medewerkers van Lankhorst Taselaar en Lankhorst Hohorst wensen u een voorspoedig 2016!

Nieuw: Funline 280

vrijdag 11 december 2015

Ons assortiment Funline boten is uitgebreid. Letterlijk en figuurlijk. Want na de eerdere introductie van de Funline 200 en Funline 240, is nu de Funline 280 op de markt verschenen. 

 

 

Kijk voor meer informatie over de Funline opblaasboten op

 

http://www.lankhorst-taselaar.nl/Catalogus/Opblaasboten+en+accessoires/Talamex+opblaasboten/Talamex++Funline/Talamex+Funline+Opblaasboten/product.aspx

 

Openingstijden vanaf 1 september

maandag 24 augustus 2015

Met ingang van 1 september is ons kantoor in Lelystad op werkdagen geopend van 8.30 - 17.00 uur.

De Cash&Carry in Sneek is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.30 uur.

WORLD NAUTIC CENTER 1e ARIMAR SERVICE CENTER

woensdag 13 mei 2015

Het World Nautic Center in Sliedrecht is met ingang van heden het eerste officiële Arimar Service Center in Nederland. Na een training in Italië heeft het WNC van Arimar het officiële certificaat ontvangen waarmee zij als erkend service station de periodieke keruingen voor de Arimar reddingsvlotten mag verrichten. Bovendien beschikt het World Nautic Center over juiste expertise en onderdelen om eventuele vervanging van materialen correct te kunnen uitvoeren.

 

Veiligheid is niet onderhandelbaar. Daarom is het van het grootste belang dat uw reddingsvlot periodiek gecontroleerd en gekeurd wordt. Bij het World Nautic Center in Sliedrecht bent u verzekerd van de adequate vakkennis en de juiste service. 

 

 

 

PRISMA 73

3364 DJ SLIEDRECHT

TEL: 0184-447770

http://www.worldnauticcenter.nl

 

Kijk voor ons complete programma Arimar Reddingsvlotten op:

http://www.lankhorst-taselaar.nl/Catalogus/BrandProducts.aspx?sel=Arimar

 

NIEUW: TALAMEX SUP

donderdag 5 februari 2015

Het Talamex opblaasbare SUP board is een allround SUP ontwikkeld voor beginners tot de redelijk gevorderde SUPpers met een maximaal gewicht van ongeveer 100kg. Het board heeft een gewicht van 15 kg. Dankzij de drop stitch technologie in combinatie met hoogwaardig pvc doek is de SUP op te blazen tot 11 PSI waardoor de SUP zeer stijf is en uitstekende eigenschappen heeft. 

De SUP wordt geleverd inclusief een hogedruk pomp, een verstelbare peddel, een rugtas en reparatiekit.

 

http://www.lankhorst-taselaar.nl/Catalogus/Opblaasboten+en+accessoires/Talamex+opblaasboten/Talamex+SUP/Talamex+SUP+10%C2%B76/product.aspx

 


NIEUW: TALAMEX FUNLINE

donderdag 5 februari 2015

Talamex funline opblaasboten zijn ideale boten voor kleine recreatieve vaartochtjes en spelevaren voor zowel volwassenen als kinderen. De boten worden geleverd als complete set, inclusief: peddelset, voetpomp en reparatieset. Zo kunt u meteen het water op.
De boten zijn gefabriceerd van sterk PVC en o.a. voorzien van: roeidollen, grijplijn en luchtdruk indicator om de boot op de juiste druk te gebruiken. De boten zijn voorzien van meerdere luchtkamers voor extra veiligheid.

 

Talamex Funline boten zijn verkrijgbaar in 2 modellen. Kijk voor meer info op:

 

http://www.lankhorst-taselaar.nl/Catalogus/Opblaasboten+en+accessoires/Talamex+opblaasboten/Talamex++Funline/Talamex+Funline+Opblaasboten/product.aspx

 

Talamex Greenline opblaasboten

donderdag 5 februari 2015

De range Talamex Opblaasboten is opnieuw uitgebreid. Naast de reeds vertrouwde Comfortline en Highline presenteren wij nu vol trots de Talamex Greenline. Oersterke opblaasboten, speciaal ontwikkeld voor de sportvisser. Kijk voor meer informatie op:

 

http://www.lankhorst-taselaar.nl/Catalogus/Opblaasboten+en+accessoires/Talamex+opblaasboten/Talamex+Greenline/productgroep.aspx

 

Lankhorst Taselaar/Hohorst exclusief dealer Jobe Star

donderdag 5 februari 2015

Lankhorst Taselaar/Hohorst is met ingang van 2015 exclusief distributeur geworden van Jobe Star in de Benelux en Duitsland.Hoogwaardige funboards, ski's, asseccoires, etc. van het internationale vermaarde merk zijn nu exclusief via Lankhorst Taselaar/Hohorst verkrijgbaar.

 

Vraag er naar bij uw vertegenwoordiger of klik voor meer informatie op: 

http://www.lankhorst-taselaar.nl/Catalogus/Opblaasboten+en+accessoires/JOBE+STAR+Tubes%2c+boards+en+waterski's/paragraaf.aspx

 

Catalogus en prijslijst online

donderdag 5 februari 2015

De catalogus 2015 en bijbehorende prijslijst staan nu on line. 

U vindt deze onder het kopje Service => Downloads onderaan deze pagina, of klik op de volgende link:

 

http://www.lankhorst-taselaar.nl/Downloads.aspx?folder=\Downloads

Glomex VT 300

dinsdag 11 november 2014

Geen uitzending meer missen? Kies dan voor de Glomex TV Antenne VT 300.

Omni-directionele analoog-digital TV- en radio antenne
• voor analoog en digitaal ontvangst
• Polarisatie: horizontaal/verticaal
• Impedantie: 75 Ohm
• Frequentiebereik: 40/890 MHz
• Gemiddelde versterking: 24,5dB
• Ingangsspanning: 12V
• Afmetingen BxHxD: 100x210mm

Leveringsomvang: 
• antenne
• macht inserter V9114PI-FM (1 input en 2 output voor TV en radio)
• 10 m verliesarme coaxiale kabel 75 Ohm
• 1,5 m TV kabel 
• universele kunststof voet.

Artikelnummer: 21.507.101
Advies verkoopprijs: € 83,50
 

Lankhorst Taselaar koopt Bestolux

vrijdag 22 augustus 2014

Met genoegen mogen wij u mededelen dat per 21 augustus 2014 Besto onderdeel zal uitmaken van Lankhorst Taselaar B.V.  

 

Lankhorst Taselaar B.V. heeft overeenstemming bereikt met Gemeenschappelijke Regeling Reestmond over de koop van 100% van de aandelen van het bedrijf Bestolux B.V. Bestolux B.V. produceert en verkoopt onder de naam Besto hoogwaardige persoonlijke reddingsmiddelen en heeft reeds meer dan 85 jaar kennis en ervaring in de  markt van watersport en de scheepvaart. Besto heeft een brede range aan reddingsmiddelen in portefeuille die in zowel de recreatieve als professionele markt bekend staan om  haar betrouwbaarheid en draagcomfort.

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt. Continue worden nieuwe technieken beoordeeld op mogelijkheden om de bestaande producten te optimaliseren. Ook de nimmer aflatende aandacht voor productontwikkeling heeft tot de huidige marktpositie geleid. Bestolux behoort tot één van de grootste spelers in de Nederlandse markt.

 

Lankhorst Taselaar, met vestigingen in Sneek en Rheine (DE) en het hoofdkantoor in Lelystad, is in Nederland, Duitsland en België, maar ook in enkele andere Europese landen een leidende handelsonderneming op het gebied van watersportproducten, van welke producten de productgroep reddingsmiddelen voor Lankhorst Taselaar een essentieel onderdeel vormt.

 

De overname geeft beide partijen de mogelijkheid zowel nationaal als internationaal verder te groeien. Besto heeft vanaf nu een kapitaalkrachtige moederorganisatie, die met haar kennis, kunde en distributieapparaat in de watersport de huidige organisatie verrijkt en het mogelijk maakt investeringen te doen om voorop te blijven lopen in de verdere ontwikkeling van reddingsmiddelen.

 

Lankhorst Taselaar is een sterk merk in de watersport door de exclusieve distributie van gerenommeerde merken, naast haar eigen merk Talamex Marine Products. Met de koop van Besto is exclusiviteit in een strategische productgroep geborgd en kan met een sterkere focus en meer grip gewerkt worden aan een gebalanceerd assortiment.

 

Besto zal vooralsnog als zelfstandige organisatie vanuit Meppel blijven opereren en haar klanten, buiten de recreatieve watersport waar Lankhorst Taselaar de distributie doet, direct blijven beleveren.

 

Besto en Lankhorst Taselaar hebben al jarenlang een hechte samenwerking en zien in deze stap een logisch vervolg om gezamenlijk nog sterker te kunnen opereren. 

 

 

 

 

 

 

 

Nederlandse handleiding Minox Verrekijkers

woensdag 28 mei 2014

Nu beschikbaar op onze website: Nederlandse handleiding van de Minox DC/DCM 7x50 Verrekijkers. Het betreft hier dé topmodellen uit de Minox Nautik Line. 
 
 

 

29 en 30 mei + 9 juni gesloten

woensdag 28 mei 2014

Op Hemelvaartsdag donderdag 29 mei en vrijdag 30 mei is ons kantoor gesloten. Dit geldt ook voor 2e Pinksterdag, maandag 9 juni. Op alle overige werkdagen zijn wij gedurende het seizoen weer bereikbaar van 8.30 - 17.30 uur.

 

De Cash & Carry op de Prof. Zernikestraat in Sneek is op vrijdag 30 mei WEL geopend! De openingstijden voor de vestiging in Sneek: ma-vr. van 8.00 - 16.30 uur.

Nieuw: Talamex Verrekijker 7x50

woensdag 21 mei 2014

Nieuw in ons Talamex assortiment is deze porroprisma verrekijker. Een verrekijker van zeer hoge kwaliteit, maar voor de bekende aantrekkelijke Talamex prijs!

 

 

Specificaties:

• 7 x 50 BaK-4 lenzen
• Robuuste behuizing
• Waterdicht en drijft in het water
• Ideaal voor het watersporters
• Verlicht 360° kompas
• Geleverd met etui, schoonmaak doek en meertalige handleiding
• Gewicht: 1025 g
• Afmetingen: 210x165x70mm
• Zicht op 1000 m: 124m

 

Artikelnummer: 95.100.200

Advies verkoopprijs incl. BTW: € 149,95

www.talamexopblaasboten.nl online

woensdag 21 mei 2014

Onze nieuwe website www.talamexopblaasboten.nl staat nu online. Op deze website staan onze Talamex Comfortline en Highline opblaasboten centraal. Maar wij bieden ook veel informatie over elektrisch varen met onze geheel nieuwe serie Talamex elektromotoren. Daarnaast ook aandacht voor Mariner buitenboordmotoren, Accessoires en Onderhoud van opblaasboten. Kortom, een informatieve site voor zowel de watersport speciaalzaak als de consument.

 

Must Haves Magazine 2014

woensdag 7 mei 2014

De Must Haves 2014 is uit! Maar liefst 36 pagina's boordevol tips en praktische informatie. Vraag ernaar bij uw watersportspeciaalzaak of klik hier om de Must Haves 2014 te downloaden. Lankhorst Taselaar wenst u veel leesplezier!

Lankhorst Taselaar levert Marboeien

maandag 27 mei 2013

Donderdag 23 mei jl. is in Nationaal Park De Alde Feanen de eerste MarBoei te water gelaten. De MarBoei is een boei met een oog erop waaraan je kunt aanleggen in De Marrekrite. Deze Marboei is in opdracht van de Marrekrite ontwikkeld door Lankhorst Taselaar in samenwerking met Douwe Huitema van BWH Ontwerpers

 De eerste boei werd te water gelaten In de Grutte Krite in De Alde Feanen. Diezelfde dag werden elders in Friesland nog negen MarBoeien neergelegd. 

De Marrekrite roept watersporters op om de negen boeien op te sporen en de locaties door te geven via de website www.marrekrite.nl. Onder de inzenders worden prijzen verloot. Zodra de eerste tien boeien bekend zijn, legt het schap op korte termijn ook de resterende 15 boeien in het Friese water (naar verwachting voor de zomervakantie). 

Gedurende en na het vaarseizoen wordt naar de technische verbeterpunten van de nieuwe afmeervoorziening gekeken.

 Een MarBoei kan zes ton weerstaan. Dit betekent dat een fors charterschip met windkracht 12 nog veilig en zeker ligt, aldus Recreatieschap De Marrekrite.

Als de ervaringen van watersporters positief zijn, dan komen er meer van deze MarBoeien in de Friese wateren neer te leggen. 

In het Haringvliet ligt al een aantal MarBoeien. “In de rest van de wereld vormen deze simpele tonnen de basis aanlegplek voor iedere watersporter”, zegt directeur van De Marrekrite Lourens Touwen. Omdat de boei van zacht kunststof is gemaakt, is het geen punt dat de boot de boei even aantikt bij het meren. De wind houdt het schip automatisch weg van de boei.

Lankhorst Taselaar is bijzonder trots om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de pleziervaart en toeristische mogelijkheden in Fryslân.

NIEUW: Talamex Dockfender Flexi

maandag 22 april 2013

Speciale opblaasbare fender voor zwem-en aanlegsteigers. De fender is op 2 posities knikbaar, waardoor deze uitermate geschikt is voor hoekbevestigingen. Bevestiging d.m.v. 8 schroefgaten.

 

Kenmerken:

-             Kleur: wit

-             Afmetingen: (BxHxD in cm) 100 x 12 x 7

-             Gewicht in kg: 1,8

 

Artikelnummer: 79.411.006

 

NIEUW: Talamex French Anchor

maandag 22 april 2013

De brede lijn Talamex ankers is uitgebreid met een nieuwe serie ankers, de French anchor. Op zachte ondergrond het favoriete / een ideaal anker voor zeilschepen. Door het grote oppervlak van de vloeien heeft het, ten opzichte van het gewicht, een grote houdkracht. Bij harde wind en stroming graaft het zich steeds dieper in. Dit anker is daarmee ook zeer geschikt voor op het wad.

 

Kenmerken:

-             Smal ankerkruis dat zo is gemaakt dat de achterkant van het ankere opgetild wordt, 

              waardoor de vloeien zich meteen ingraven

-             Zonder uitstekende delen waardoor het eenvoudig is op te bergen

-             Geodynamische vloeien voor perfecte houdkracht

-             Geconstrueerd van hoogwaardig gegalvaniseerd staal

 -            Verkrijgbaar van 2 t/m 90 kg

 

Artikelnummer: 77.105.001

 

NIEUW: Talamex Boat Sit Comfort

maandag 22 april 2013

Het TALAMEX BOAT SIT COMFORT is een opvouwbaar luxe zitkussen ontworpen door een fysiotherapeut met watersport als passie. Het principe van de drukverdeling zorgt ervoor dat de watersporter automatisch de juiste houding aanneemt. Dit voorkomt rugklachten en de watersporter kan langer comfortabel varen. De boat sit comfort is zeer aantrekkelijk geprijsd en daarmee een echte aanrader voor elke watersporter.

 

Kenmerken:

-             Comfortabele zit

-             Voorgevormde rugsectie van 7 cm dikte

-             Zitgedeelte van 4 cm dikte met antislip-pad aan de onderzijde

-             Inclusief klittenband strip beveiliging tegen wegwaaien

-             Ademend en waterafstotend

-             Blijft drijven

-             Kleur: blauw

 

Artikelnummer: 79.505.200

 

MINOX NAUTIK LINE exclusief bij Lankhorst Taselaar

maandag 15 april 2013

Met trots delen wij u mede dat Lankhorst Taselaar met ingang van heden exclusief distributeur Benelux geworden is van Minox Verrekijkers.

 

 

Minox is fabrikant van optische en kwalitatief hoogwaardige precisie verrekijkers gedreven door de visie en waarden van de Duitse engineering cultuur. Het bedrijf kent een lange traditie en tientallen jaren ervaring. Minox is synoniem voor innovatie in de wereld van verrekijkers.

 

Onder de naam Nautik Line brengt Minox een range kijkers op de markt die speciaal ontwikkeld zijn voor de watersportbranche en de beroepsvaart. De Minox Nautik Line is een professionele lijn van nautische verrekijkers die voldoet aan de hoogste verwachtingen van elke veeleisende schipper. Een modern design gecombineerd met robuuste kwaliteit. De Minox Nautik Line is ontwikkeld om te voldoen in de meest extreme omstandigheden aan boord van schepen rond de wereld. Met Minox kunt u rekenen op ultieme helderheid en een contrastrijk, kleurecht en top-resolutie-beeld tot in het kleinste detail gecombineerd met unieke digitale projecties in de topmodellen.

 

 

Modellen
Minox 7x50DCM

 

Hét topmodel uit de Minox Nautik Line. Deze porroprisma verrekijker kent een aantal unieke features:

- Digitale display
• Digitaal kompas in centrum van het beeld geprojecteerd
• Tilt display, voor het meten van hoogten in de verte waardoor nauwkeurige afstandsberekingen gemaakt        kunnen worden
• Digitale barometer, meet huidige luchtdruk en geeft ook de luchtdruk over afgelopen 8 uur weer waardoor er adequaat geanticipeerd kan worden op mogelijke weersveranderingen
• Digitale thermometer, geeft huidige temperatuur weer en ook die van de afgelopen 8 uur, in Celsius of Fahrenheit
• Digitale altimeter, geeft hoogte boven zee-niveau weer
• Digitale stopwatch en klok, met split-time functie

- Uitmuntende optiek
• Gecalculeerd en geconstrueerd met de hoogste precisie om een ultrahelder, contrastrijk beeld te creëren met de hoogste resolutie om het kleinste detail helder en kleurecht in beeld te krijgen.

- Waterdicht en Anti-fogging
• Blijft drijven, waterdicht tot 5 meter en gevuld met nitrogeengas tegen het beslaan van de lenzen

- Robuuste en anti-slip buitenzijde
• Robuuste anti-slip cover, ideaal bij hoge en ruwe zee

- Verwisselbare oculair eye-cups
• Wordt standaard geleverd met twee paar eye-cups: 1 paar voorgemonteerde hardkunststof cups en 1 paar bijgeleverde rubber eye-cups. Ideaal voor iedere gebruiker, al dan niet brildragend.

- Enkele oculair instelling
• Scherp vanaf 12 meter tot in het oneindige

- Praktische draagband
• Standaard draagband bijgeleverd
 

Meer informatie over de Nautik Line van Minox en de specificaties van de overige modellen vindt u op

http://www.lankhorst-taselaar.nl/Catalogus/Navigatie/Verrekijkers/Minox/productgroep.aspx

 

 

 

Must Haves 2013

donderdag 11 april 2013

De Must Haves 2013 is uit! Maar liefst 36 pagina's boordevol tips en praktische informatie. Vraag ernaar bij uw watersportspeciaalzaak of klik hier om de Must Haves 2013 te downloaden. Lankhorst Taselaar wenst u veel leesplezier!

 

20-21 april: Yacht en Lifestyle Hindeloopen

woensdag 10 april 2013

 

Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 20 en zondag 21 april, Yacht en Lifestylebeurs, Jachthaven Hindeloopen. Kijk voor meer info op http://www.yachtandlifestylehindeloopen.nl/

U bent van harte welkom!

Verruiming openingstijden

donderdag 4 april 2013

Dit watersportseizoen heeft Lankhorst Taselaar haar openingstijden verruimd. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur. Dit betekent ook dat bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst worden, de volgende werkdag geleverd worden (mits voorradig en afleveradres in Nederland). Wij vertrouwen er op u met deze nieuwe openingstijden nog beter van dienst te kunnen zijn.

NIEUW: PSP SILICONEN EMERGENCY TAPE

vrijdag 8 maart 2013

Vanaf nu volop verkijgbaar: de nieuwe PSP Siliconen Emergency Tapes

 

 

 

Ontwikkeld i.s.m. de US Military

Geeft een betrouwbare oplossing bij lekkage in water- of uitlaat leidingen

Geeft een betrouwbare afdichtings oplossing bij vele lekkage calamiteiten aan boord

Werkt bij temperaturen van -50°C tot +260°C

Isoleert tot 8000V per ongerekte meter

Getest tot een druk van 700psi, werkt effectief bij lekkage tot 85Psi (6bar)!

Bestand tegen milde chemicaliën, brandstoffen, oliën, zout water, Ozon, UV, en vlammen

Kan onder water worden gebruikt

 

Klik op de volgende link voor de demonstratie-video:

http://www.youtube.com/watch?v=btQ6fML1ss0&feature=youtu.be

Vraag ernaar bij uw watersport-speciaalzaak

De nieuwe catalogus is uit

maandag 21 januari 2013

De nieuwe Lankhorst Taselaar Catalogus is klaar! Met 528 pagina’s is de nieuwe editie 16 pagina’s dikker dan vorig jaar. Vanaf 21 januari zal de catalogus worden verzonden, inclusief de nieuwe prijslijst.

Talamex programma in de winkels

vrijdag 21 december 2012

Het vernieuwde assortiment Bouten/Moeren/Schroeven van Talamex Marine Products hangt in volle glorie in de winkel bij Visser Watersport in Bruinisse, en dit naar volle tevredenheid van zowel winkelier als consument.

Stap ook eens binnen bij Visser Watersport: Jachthavenweg 72 in Bruinisse.

Visser Watersport Bruinisse

 

 

Ook bij Van Halteren Watersport in Bunschoten-Spakenburg is het assortiment Bouten/Moerne/Schroeven van Talamex Marine Products in de nieuwe verpakkingslijn verkrijgbaar. En ook hier ziet de display er prachtig uit.

 

Van Halteren Watersport & Outdoor
Westdijk 26, Spakenburg

 

 

 

Vernieuwde Talamex concept enthousiast ontvangen

woensdag 14 november 2012

Het nieuwe Talamex concept is op de eerste dag van de Mets met enthousiasme ontvangen. De nieuwe verpakkingslijn, het vernieuwde logo en de aansprekende presentatie in de stand zorgden er mede voor dat de openingsdag van de Mets als zeer succesvol kan worden beschouwd.

 

 

Ook u bent van harte uitgenodigd op stand 01.327 in de Rai in Amsterdam. De medewerkers van Lankhorst Taselaar laten u graag het nieuwe Talamex concept zien. U kunt dan tevens kennismaken met Jarno Berkhof, de nieuwe commercieel directeur van Lankhorst Taselaar. De Mets duurt nog tot en met donderdag 15 november.

Management Buy Out Lankhorst Taselaar

woensdag 14 november 2012

Met genoegen mogen wij u mededelen dat per 12 november 2012, Lankhorst Taselaar B.V. en haar Duitse dochteronderneming Lankhorst Hohorst GmbH middels een Management Buy Out zelfstandig haar activiteiten zal voortzetten.

 

Heero Smit, de huidige algemeen directeur van Lankhorst Taselaar, heeft samen met de nieuwe commercieel directeur Jarno Berkhof overeenstemming bereikt met de Royal Lankhorst Euronete Group (RLEG) over de koop van het bedrijf.

In de afgelopen jaren is Lankhorst Taselaar uitgegroeid tot een betrouwbare partner die stevig verankerd is in de watersportbranche. Met een ruime voorraad van het brede assortiment producten, door de inspanningen van het enthousiaste Lankhorst Taselaar team en zeker dankzij een zeer trouw klantenbestand, heeft het bedrijf, ondanks de moeilijke marktsituatie, zeer stabiele resultaten geboekt wat veel vertrouwen biedt voor de toekomst.

 

Heero Smit                                                  Jarno Berkhof

 

Smit en Berkhof zijn in de gelukkige positie dat zij de koop van Lankhorst Taselaar zo hebben kunnen vormgeven dat er aan de klanten van het bedrijf dezelfde, zo niet betere, service zal kunnen worden verleend als voorheen. Een groot aantal gerenommeerde A-merken die het bedrijf al vele jaren voert, zoals Lewmar, Liros, Wema, Besto en Majoni hebben reeds aangegeven het volste vertrouwen in het bedrijf  te hebben en zullen de samenwerking op dezelfde manier continueren. Daarnaast kan hetzelfde hoge voorraadniveau aan worden gehouden en daarmee dus ook het hoge uitleverpercentage. Ook zullen alle medewerkers ongewijzigd deel uit maken van de organisatie. Kortom er ligt een zeer goede basis voor het bedrijf om het bedrijf de komende jaren verder te laten groeien

Nieuw logo Talamex Marine Products

maandag 12 november 2012

Na maanden van zorgvuldige voorbereiding zal tijdens de Mets de nieuwe huisstijl en verpakkingslijn van Talamex worden gepresenteerd. Talamex, het private label van watersportgroothandel Lankhorst Taselaar, neemt de laatste jaren met ruim 2.500 artikelen een steeds prominentere rol in binnen het totaalassortiment van ruim 10.000 artikelen dat Lankhorst Taselaar voert. Om recht te doen aan de volledigheid van het Talamex Marine Products assortiment en de uitstekende kwaliteit van de producten tegen een gunstige prijsstelling, is ervoor gekozen het Talamex label een upgrade te geven.

 

 

Nieuw logo, nieuwe verpakkingslijn

Allereerst is er een nieuw beeldmerk ontwikkeld, met de moderne en krachtige uitstraling die ook zo kenmerkend is voor het merk Talamex. De verpakkingslijn van Talamex Marine Products ondergaat een ware metamorfose. Klein materiaal, zoals bouten, moeren, schroeven, klein elektra, etc., wordt verpakt in kartonnen doosjes, voorzien van venster, die qua afmeting bijna de helft minder ruimte innemen dan de oude blisterverpakkingen, waardoor de winkelier de volledigheid van het assortiment kan tonen zonder daarvoor extra displayruimte te moeten vrijmaken. Uiteraard zijn de doosjes vervaardigd van FSC gecertificeerd karton.   

 

Talamex Marine Products brengt een zeer uitgebreide vlaggenrange op de markt waarvan we de traditionele verpakking in polybags hebben vervangen door een eigentijdse verpakking in dozen met groot venster. Daarnaast zullen veel producten op zogenaamde backing cards gedisplayed worden. Een prima manier om de kwaliteit van de producten volledig tot haar recht te laten komen.

 

Uitbreiding Talamex Marine Products assortiment

Inherent aan de ontwikkeling van de nieuwe verpakkingslijn is ook de verdere completering van het assortiment. Want naast de uitbreiding van onze range bouten, moeren, schroeven, klein elektra, sluitingen, hardware en verlichting, zijn er ook tal van nieuwe artikelen in het Talamex Marine Products portfolio opgenomen. Belangrijke pijlers hierin zijn Talamex Anti Vries en een nieuwe, zeer uitgebreide range klokken, barometers, hygrometers, getijdeklokken, etc. Uiteraard allemaal vervaardigd van hoogwaardige materialen en grondstoffen, zodat de topkwaliteit van Talamex Marine Products ook hier gewaarborgd is.

 

Voor de watersportspeciaalzaken biedt het vernieuwde Talamex Marine Products concept de volgende voordelen:

  • Brede product range
  • Internationale verpakking
  • Eenvoudig te integreren in de winkel
  • Rustige duidelijke uitstraling
  • Goede verkoop marges
  • Eenvoudig te bestellen
  • Schapplannen per product groep beschikbaar

 

Tijdens de METS in Amsterdam (13-14-15 november 2012, stand 01.327) zal de nieuwe Talamex Marine Products verpakkingslijn geïntroduceerd worden.

 

Lankhorst Taselaar/Hohorst heeft met deze recente ontwikkelingen een nieuwe impuls gegeven aan het continue streven om, in plaats van een groothandel in traditionele zin, juist een Business Partner te zijn voor haar klanten.

Nieuw bij Lankhorst Taselaar: Boss Marine

maandag 12 november 2012

Tijdens de Mets (13-14-15 november, stand nr. 01-327) presenteert Lankhorst Taselaar de audio systemen van Boss Marine.

Boss radio's zijn voorzien van gecoate printplaten om vocht buiten te sluiten. 
State-of -the-art waterdichte en UV beschermende coating op kunststof behuizing. 
CD speler en schakelaars zijn afgeschermd voor water. 
Boss Marine biedt complete systemen aan  als  "Kombi Kits"

Talamex vouwfietsen weer volop leverbaar

woensdag 16 mei 2012

De Talamex vouwfietsen zijn weer volop leverbaar.

Klik hier voor meer informatie. Vraag er naar bij uw watersport speciaalzaak.

 

 

 

 

 

Artikelnummer: 85541022

Advies verkoopprijs: € 359,-

Boten- en Tentenshow Waterborg Active

maandag 14 mei 2012

Van 17 t/m 20 mei is er een grote Boten- en Tentenshow bij Waterborg Active in Groningen. Tijdens deze dagen kunt u o.a. proefvaren in Talamex opblaasboten. Veel aandacht is er voor elektrisch varen, o.m. met Rhino Motoren.

Kom van 17 t/m 20 mei a.s. naar

Waterborg Active

Reitdiephaven 157

9746 RC  Groningen

13 mei: Moederdag

dinsdag 8 mei 2012

Zondag 13 mei is het Moederdag. Verras moeder op deze dag met 1 van onderstaande artikelen. Verkrijgbaar bij uw Watersport Speciaalzaak.

 

Talamex Toilettas

Onontbeerlijk aan boord, op de camping of onderweg in hotels. Met groot ritssluiting-vak, spiegel en ophanghaak.

Artikelnummer: 94.100.010

Adviesprijs: € 4,99

 

 

G-Nautics Thermo Flessenhouder

Acrylic hoes beschermt en isoleert (wijn) flessen.

 

 

Artikelnummer: 91.102.470 Flessenhouder voor wijnflessen

Adviesprijs: € 13,00

 

Artikelnummer: 91.102.475 Flessenhouder voor chanpagneflessen

Adviesprijs: € 21,00

 

Glashouders

Gemaakt van zacht PVC met zuignap. Verpakt per 6 stuks.

Artikelnummer: 94.398.000

Adviesprijs: € 39,99

 

Talamex Dekstoel DeLuxe

Aluminium frame Ø 25mm met polyester 600D overtrek. Hoge rugleuning en houten armleuningen.

Artikelnummer: 75.853.003

Adviesprijs: € 79,99

 

Dometic Wijnkoeler MF-6W

Houdt de wijn enkele uren op de juiste temperatuur. Voorzien van accu, daardoor 2 uur lang draadloos te gebruiken. Temperatuur instelbaar van 5-20o C.

Artikelnummer: 90.201.212

Adviesprijs: € 179,00

Maak kennis met SecuTred™

vrijdag 4 mei 2012

Vanaf nu exclusief verkrijgbaar via uw watersport-speciaalzaak:

 

STAZO SecuTred™; de nieuwe generatie composiet dekbekleding. SecuTred™ van STAZO bestaat uit anti slip platen

van hoogwaardig gecomprimeerde kurk composieten en zijn geschikt voor iedere natte- en buiten toepassing.

 

Eigenschappen:

- Eenvoudig aan te brengen

- Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

- Uitstekend anti slip

- Blijft lekker koel

- Bestand tegen elk klimaat

- Eenvoudig schoon te houden

 

STAZO SecuTred™ wordt geleverd in een verpakking waarin alle benodigde materialen voor het aanbrengen van

SecuTred™ zijn bijgevoegd:

- SecuTred™ oppervlak van 1880x500x2,5mm

- Bedding compound kit

- Sjabloon materiaal

 

Op basis van CAD tekeningen kunnen er ook op maat gemaakte oppervlaktes worden geleverd!

 

Verhoog de veiligheid aan boord.

Kies voor STAZO SecuTred™.

Artikelnummer 82.105.005

Advies verkoopprijs per rol € 99,95

 

Open Weekend Schröder Watersport Volendam

woensdag 25 april 2012

Op 28 april is het alweer 5 jaar geleden dat Schröder Watersport in Volendam haar deuren opende. Dat wordt dit weekend gevierd. Op 28 en 29 april is er Open Huis bij Schröder Watersport, waarbij u kunt profiteren vaan aantrekkelijke kortingen en spectaculaire aanbiedingen. Bovendien vinden er diverse productpresentaties plaats.

Medewerkers van LAnkhorst Taselaar zijn deze dagen aanwezig, om u kennis te laten maken met onze Talamex Opblaasboten. U kunt zelf een proefvaart maken.

 

Meer informatie over Schröder Watersport vindt u op www.schroderwatersport.nl

 

 

Schröder Watersport
Pieterman 10
1131 PW Volendam
T: 0299-322576

 

Laatste prijswinnaar Talamex Verrekijker

vrijdag 13 april 2012

De fam. A. da Costa uit Hoofddorp is de laatste winnaar geworden van de Talamex Verrekijker 7x50 met Kompas, ter waarde van € 99,99. Zij schreven zich dit jaar in voor onze speciale consumenten nieuwsbrief, het Lankhorst Taselaar Consumenten Nieuws. Van harte gefeliciteerd met uw prijs. Hiermee is deze actie afgelopen. Lankhorst Taselaar bedankt alle deelnemers.

 

Voorjaarsshow Watersport Sneek

woensdag 11 april 2012

Op 13, 14 en 15 april is er een grote voorjaarsshow van watersportbedrijven in Sneek. Tijdens deze dagen zijn er zo'n 250 boten te bezichtigen. Daarnaast vinden er verschillende demonstraties en activiteiten plaats die de echte watersportliefhebber zeker zullen interesseren.

 

Uiteraard is Lankhorst Taselaar ook aanwezig. Bij Brandsma Jachten demonstreren wij u graag ons programma aan Lewmar lieren.

 

Kijk voor meer informatie, deelnemende bedrijven en locaties op www.motorbootsneek.nl

 

Paaszeilweekend Allemansend Elahuizen

maandag 2 april 2012

In het Paasweekend kun je lekker 3 dagen leren zeilen bij Zeilschool Allemansend in Elahuizen. Het weekend begint op vrijdagavond 6 april en eindigt op maandagmiddag 9 april om 17.00 uur.

Bijzonderheid: 3 dagen leren zeilen en maar 2 dagen betalen, kosten vanaf  € 205,--  p.p.

 

Meer info op www.allemansend.nl

 

B. Koelewijn - Zeewolde winnaar van Talamex Verrekijker

donderdag 22 maart 2012

De familie B. Koelewijn uit Zeewolde is de 2e winnaar geworden van de Talamex 7x50 Verrekijker met kompas, t.w.v. € 99,99. Van Harte gefliciteerd, de prijs is inmiddels opgestuurd. Zij schreven zich tijdens Boot Holland in Leeuwarden in als volger op onze Social Media.

 

 

Wilt u ook nog kans maken op deze prachtige verrekijker? Dat kan nog deze maand. Schrijf u voor 1 april in voor onze nieuwsbrief en meld u aan als volger op Twitter: www.twitter.com/LankhorsT en Facebook: www.facebook.com/lankhorsttaselaar. In de eerste week van april wordt de laatste prijswinnaar bekend gemaakt.

Nieuwe video Revo Lier op You Tube

maandag 19 maart 2012

Er is een nieuwe video beschikbaar op ons You Tube kanaal over de REVO™ lier van Lewmar.

 

 

De nieuwe REVO ™ Range vertegenwoordigt een revolutie in Lewmar Lier ontwerp.
Middels een druk op een knop kunt u de zeilen volledig trimmen. Een uitgebalanceerde motor maakt het schakelen tussen snelle en langzame voorwaartse versnellingen mogelijk. Door op een andere knop te drukken switcht de lier electronisch over naar backwinding, terwijl het aanbrengen van de lierhendel ervoor zorgt dat de lier automatisch overschakelt in de handmatig bediening.

 

Klik op de onderstaande link om direct naar ons You Tube kanaal te gaan.

http://www.youtube.com/watch?v=sjJUK9Wzbjo&context=C408d903ADvjVQa1PpcFNAhlFu4PPrNQsIxKFWuxgKhusLHxLZ604=

17 maart: Open Dag Nautisch Cluster Zaanstreek

donderdag 15 maart 2012

Zaterdag 17 maart is er een Open Dag van het Nautisch Cluster Zaanstreek.

 

Het watersport cluster in Zaanstad bestaat uit de scheeps- en jachtbouw en reparatie en onderhoud, met daaromheen een schil van toeleveranciers, nautische specialisten, de handel en waterrecreatiesector. Een aantal van de bedrijven heeft een forse internationale klantenkring.

 

Klik voor meer informatie over de activiteiten op de volgende link:

http://www.kvk.nl/nieuws/2012_03_08_open-dag-watersportbedrijven-zaanstreek/

 

 

Een overzicht van de deelnemende bedrijven vindt u via de link:

http://www.kvk.nl/download/OPEN%20DAG_tcm14-258411.jpg

Open Dagen Loedeman en Kok

woensdag 14 maart 2012

Het watersportseizoen barst binnenkort weer in alle hevigheid los. Veel watersport speciaalzaken grijpen deze periode aan om open dagen of demo dagen te organiseren. Lankhorst Taselaar maakt graag melding van deze evenementen georganiseerd door haar klanten.


Jachtbouw Loedeman in Elburg organiseert op zaterdag 17 maart een open dag ter gelegenheid van de opening van de verbouwde watersportwinkel.... Lankhorst Taselaar zal hier ook aanwezig zijn. Wij zullen u met name informeren over onze Lewmar producten, maar uiteraard beantwoorden wij ook graag uw andere vragen over het complete Lankhorst Taselaar assortiment.

Kom zaterdag 17 maart naar Loedeman Jachtbouw, J.P. Broekhovenstraat 23
8081 HB, Elburg. Meer informatie vindt u op www.jachtbouwloedeman.nl


Op zaterdag 17 en zondag 18 maart zijn de Demo Dagen bij Kok Watersport in Rotterdam. De demodagen van KOK watersport mag u als watersportliefhebber niet missen! Tijd voor nieuwe plannen en tijd om kennis te maken met nieuwe producten.

Onze productspecialisten zijn aanwezig van 10.00 uur tot 16.00 uur op zaterdag en zondag. Naast productpresentaties en een deskundig advies kunt u rekenen op stuntaanbiedingen alleen geldig in onze Megastore tijdens deze twee dagen.

Demonstraties en productpresentaties van o.a. Besto, Lodestar, Talamex, Lewmar en Waeco.

KOK Watersport, Sydneystraat 72, 3047 BP Rotterdam.
Bezoek ook de website: www.kokwatersport.nl

Wedstrijden KNWV Week 11

woensdag 14 maart 2012

Onderstaand het overzicht van wedstrijden voor week 11 die zijn aangemeld bij het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond.

 

 

Naam WinterWedstrijd Braassemermeer
Vereniging WV BRAASSEMERMEER
Categorie Overige landelijke wedstrijd
Klassen J-22
J-24
Laser SB3
Melges
Max Fun 25
ORC Club
Adres Noorderhem 2
Postcode 2371EC
Woonplaats Roelofarendsveen
Telefoonnummer  
E-mail adres wedstrijden@braassemermeer.nl
Vaarwater Braassemermeer
Datum zondag 18 maart 2012

 

 

Naam Laser Wintercircuit
Vereniging KON. WV DE KAAG
Categorie Klassenevenement
Klassen Laser
Laser Radial
Laser 4.7
Adres Kaagstraat 1
Postcode 2361 KM
Woonplaats Warmond
Telefoonnummer 071-3010035
E-mail adres secr@kwvdekaag.nl
Inschrijfadres http://www.kwvdekaag.nl
Vaarwater Kagerplassen
Datum zaterdag 17 maart 2012 t/m zondag 18 maart 2012

 

 

Naam Antivriescup Enkhuizen
Vereniging ENKHUIZER WV ALMERE
Categorie Overige landelijke wedstrijd
Klassen ORC Club
Vaarwater IJsselmeer
Datum zondag 18 maart 2012

 

Meer informatie vindt u op de website van het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond: www.knwv.nl

Lankhorst Taselaar op Boot Düsseldorf

dinsdag 28 februari 2012

Van 21 tot en met 29 januari is Lankhorst Taselaar aanwezig op Boot Düsseldorf. In Hal 11 - Stand H 22 presenteren wij ons ruime assortiment. In Hal 10 - Stand A 59 kunt u kennis maken met de Lodestar Inflatables en ons vernieuwde programma Talamex Opblaasboten.

 

U bent van harte welkom!

 

 

 

1e Consumenten Nieuwsbrief is uit

maandag 27 februari 2012

Vandaag is de eerste editie van onze digitale consumenten nieuwsbrief verschenen. Het Lankhorst Taselaar Consumenten Nieuws verschijnt maandelijks. Wilt u deze nieuwsbrief ook ontvangen? Stuur dan een mailtje naar: nieuwsbrief@lankhorst-taselaar.nl.

Lankhorst Taselaar | Postbus 502 | 8200 AM Lelystad | Binnenhavenweg 31 | 8211 AA, Lelystad (Ind. Oostervaart)