Vacatures

Altijd al willen werken als Inkoper bij een internationale en groeiende organisatie? Ben jij een aanjager met een commerciële instelling, de spin in het web die zorgt voor een optimale afstemming tussen verkoop, leverancier en logistiek? En wil jij aan de slag bij een internationaal opererende watersport groothandel in Heerenveen? Lees dan snel verder!

Vacature

 

Inkoper Watersport Artikelen

 

Lankhorst Taselaar BV

 

 

Wie zijn wij?

Lankhorst Taselaar BV te Heerenveen is een internationale groothandel op het gebied van watersportartikelen. Vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor en magazijn in Heerenveen levert Lankhorst Taselaar BV meer dan 12.000 verschillende producten aan watersport gerelateerde bedrijven zoals watersportwinkels, werven, zeilmakers etc. in o.a. Nederland, België, Duitsland, Engeland, Ierland, Zweden en Denemarken. Het product portfolio bestaat uit vele gerenommeerde A-merken en het huismerk Talamex.

 

Wat ga je doen?

Op basis van zorgvuldige analyses zorg je ervoor dat de aanwezige voorraden van de aan jou toegewezen productgroepen voortdurend op het gewenste peil zijn. Je zorgt ervoor dat de producten die jij inkoopt voldoen aan de gestelde specificaties en dat de producten tijdig en tegen optimale condities beschikbaar zijn. Hierbij is de onderhandeling en de relatie met de leverancier van groot belang.

 

Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en in het bijzonder van de productgroepen waarvoor jij verantwoordelijk bent. Op een proactieve wijze draag je bij aan het ontwikkelen van de product portfolio van Lankhorst Taselaar door het verkennen van de markt en het aandragen van nieuwe producten en leveranciers in binnen- en buitenland.

 

Je bent in staat een nieuw product of een product range te introduceren waarbij je verantwoordelijk bent voor alle aspecten die bij een dergelijke introductie nodig zijn zoals de juiste prijs, verpakking, positionering, verkoop informatie etc.

 

Je hebt ervaring als inkoper, waarvan ervaring binnen de watersport uiteraard een pre is. Sta jij stevig in je schoenen, ben je kostenbewust, communicatief vaardig en iemand met een natuurlijk overtuigingkracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie ben jij?

• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, ten minste 3 jaar werkervaring in een inkoopfunctie en beheerst de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van Duitse en/of Franse taal is een pre.

• Je hebt uitgebreide kennis van Microsoft Excel en de vaardigheid om snel een ERP-systeem eigen te maken.

• Je hebt kennis van de processen en documenten op inkoopgebied zoals leverancierscondities, Inco-terms, basis douane wetgeving, tarieven, etc.

• Je hebt commercieel inzicht, bent analytisch en hebt een hands-on mentaliteit.

• Je kunt goed plannen en organiseren.

• Je bent bereid te reizen.

• (Technische) kennis van en/of actieve deelname aan de watersport is een pre;

 

 

Wat bieden wij?

Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen plus 9 ATV dagen, korting op de producten in ons product assortiment en een collectieve ziektekosten regeling. Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings-  en doorgroeimogelijkheden.

 

Meer informatie   

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Heero Smit (Directeur) te bereiken op 0320-274 650 of Michiel Grondstra (Inkoop) te bereiken op 0320-274 634.

 

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV voor 1 maart 2018 per e-mail naar h.smit@lankhorst-taselaar.nl

Uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum van de vacature stellen wij je op de hoogte van de vervolgprocedure. Dit kan variëren van een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek tot een afwijzing.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Lankhorst Taselaar | Komeet 13 | 8448 CG | Heerenveen (industrieterrein IBF)